2023-10-01 188 瀏覽
門口係招牌打卡位 入到店內就木系風格 有望住牆外環境既位置亦有其他位置 今次點左蟹之選🤣全部都好推介好好味🤤味增蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉 $138呢個好足料好多蟹醬蟹籽蟹肉!撈埋意粉好creamy好好味好夾 真係每條意粉都有料🤤岩哂蟹控既你😏蟹籽蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 $88呢個好出色好脆卜卜 因為係牛角酥特別好味特別酥 d料同樣好足料 配埋好飽 比意粉更加好味!更多層次既口感!海鹽焦糖雞翼 $68又脆又甜🤤痴住哂d焦糖無諗過咁好味 仲要係一支骨好方便食 相當貼心☺️雞軟骨餃子 $68第一次食呢個好有口感好好味 又係炸到好脆 配埋個汁完全係絕配!Matcha Latte $48呢個較淡無好濃matcha味 Latte較多比例 唔岩抹茶控既我😆Dirty $40同樣較淡 無好濃咖啡味但比Matcha好 水既比例較多 野飲較不推介!整體味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

味增蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉 $138

蟹籽蟹肉炒蛋牛角酥窩夫 $88