2020-10-05 194 瀏覽
抹茶latte,可能因為叫左凍,所以甜味唔系好感覺到,熱應該可能會好d,飲落去系濃抹茶澀味,但唔苦。蝦彈牙有調味,番茄仔超酸,牛油果部分有啡色,湯底龍蝦味不足,但有少許龍蝦碎絲,烏冬正常,唔知係我大食,定烏冬份量少,食完完全唔飽,,總括 : 有d失望 (๑`灬´๑)1. 因為得自己一個人去,而且又系午膳時間,真系有d睇眼色,同埋店鋪位置不大,所以上餐 至 我用餐時間15 mins都唔知有冇就走左,飲品剩左半 (´-ι_-`) 2. 冷氣好足,如果著長褲應該唔凍(我想)3. 店子小小,但感覺員工好多,可能因為得自己一個,會成日周圍望同埋本人系比較看眼色既人,感覺成日都見到其中一位員工系前面,好唔自在,好似你入衫店睇衫,店員望住你 或 跟住你 個種感覺?結論系 : 系香港真系好難休閒嘆時間 ╮( ̄⊿ ̄)╭

,總括 : 有d失望 (๑`灬´๑)

2. 冷氣好足,如果著長褲應該唔凍(我想)

結論系 : 系香港真系好難休閒嘆時間 ╮( ̄⊿ ̄)╭