2024-04-28 110 瀏覽
星期六 十二點半到達,book咗位, 我哋七個大人一個小朋友,因為 有人有membership 所以才食吓,佢個舖位上手係做吉野家, 入面不算好大, 我哋被安排坐單邊梳化位置, 午飯時段都見九成座位滿。印象中佢哋嘅食物係比較大份,但現在唔知係咪物價貴,定還是調整咗迎合香港人胃size, 現場見較為細碟🤔,我哋嗌咗五樣嘢,包括海鮮拼盤, 蝦長通粉,rips and chicken wings,迷你漢堡 配薯格 ,仲有唔記得影相嘅墨西哥夾餅,食物味道冇咩驚喜🤫, 個ribs啲肉好淋, 啱曬老人家食 或者小朋友食。😆 店員都幾親切,會主動加水,然後問下你食物味道如何,前前後後問咗兩三次😅。另外,當然唔少得嘅係每枱睇下你係唔係member,然後遊說你加入做member,不過我見隔離枱情況都唔hard sell,你話考慮下,佢都會行開。我哋用餐中途 🤨突然間火警鐘 誤鳴,但係店員就冇主動解釋原因 🤐,過咗一排,先至有staff嚟話可能係有人喺商場廁所食煙造成。 😏8人共食咗$1100,cp值一般啦。