2021-12-24 157 瀏覽
好耐無去過沙田同朋友相聚,行過見有位就去食下,好多年前,我去過葵涌新都會果間分店,當年果間店係OK 架。好啦,講返我今次用餐經驗。用餐廳時間得75分鐘,唔夠,真係唔夠,有湯,主菜,甜品同餐飲,分個COURSE 平均得15分鐘多D, 真係食緊快餐。食物方面,係STANDARD 水準,不過個餐湯,磨菇湯係淡而無味,不推介比大家。今晚叫左二人餐,如果你食牛肉係抵嘅,二人餐包餐湯/沙律,餐包,餐飲,甜品及兩個主菜。主菜可揀一個飯或意粉,一個肉類,有豬,牛,羊,三文魚。今次選左:一個餐湯,一個沙律,煎三文魚,同雜菇RISOTTO, 甜品係MEJI 乳酪,餐飲:奶茶三文魚份量偏小但味道ok(張相影得魚扒好大件),RISOTTO味道OK, 份量亦足,價錢大約二百多蚊一位下次唔會再幫襯,因為比得二百幾蚊一位,但得75分鐘,坐又坐得迫,唔值
價錢大約二百多蚊一位