2020-12-11 1299 瀏覽
有日同個fd湊仔,湊仔前食左個lunch先,吾小心又滿足左🤣肉體同心靈都好滿足!首先不得不讚,ufufu個menu個攝影師,d相令人好想樣樣都食!最後揀左牛肉壽喜燒烏冬+雙重芝士溶岩和牛漢堡,兩個女仔食~壽喜燒有少少咸左d,肥牛正常咁,啲烏冬反而彈彈牙同吸吸吸曬個湯好好味!溶岩芝士漢堡,和牛好好食r!暖暖地同體溫差吾多,吾會話煎到好油膩,入口溶化既感覺好治癒☺️不過「溶岩芝士」就變左「花崗岩芝士」😂一啲都吾溶,本身小劇場係幻想少少流心既感覺🤣食完仲未傾完,當然重要係心掛掛d甜品😍😍(講多次啲相真係好吸引!)恃住有第二個胃...再叫左兩個甜品~Tiramisu 栗蓉芭菲+心太軟抹茶芭菲抹茶味幾好食喎,本身都鍾意抹茶產物,成日食所以都無咩驚喜架啦諗住,但今次個抹茶少少苦得嚟配埋個雲尼拿雪糕好夾(🤭🤭又解鎖一樣技能,下次自己係屋企試整下先)反而栗蓉芭菲太少栗蓉,中心果d都係朱古力嚟既😭我吾食朱古力架...Tiramisu 又可以再濃番少咖啡味就好啦...不過可以坐好耐,傾好耐,侍應又好好見水杯水少就自動加番水,加分🌟🌟食物水準中規中舉,不過所有野加埋係開心的一天啊!🌝

最後揀左牛肉壽喜燒烏冬+雙重芝士溶岩和牛漢堡,兩個女仔食~

Tiramisu 栗蓉芭菲+心太軟抹茶芭菲

食物水準中規中舉,不過所有野加埋係開心的一天啊!🌝