2018-02-26 323 瀏覽
新年流流吾係飲茶食中菜食糕點,就係食西餐,真係有點膩。 最後一日假期想食d 日式fusion 菜, ufufu 就啱晒啦。最吸晴既就係佢既日本直送哈蜜瓜梳乎厘pancake , 不過原來晚飯時間吾供應的,唯有下次先試。 不過佢的其他菜式同樣有水準。 脆炸廣島蠔真係要小心燙到個嘴! 外層脆卜卜,內裡十分juicy ! 忌廉明太子烏冬,入口creamy 無比,烏冬有點腍。 牛肉壽喜燒烏冬,好好味! 就係我想食的味道! 份量吾多,所以個胃有位置食埋甜品! 綠茶一向都係我的摯愛, 綠茶的甘碗上黑糖的糖漿,糯米池煙煙靭靭的,真係夠晒應節,團團圓圓,煙煙靭靭麻。 另外糯米池朱古力芭菲用料十足,食到我倆好滿足!