2021-11-06 64 瀏覽
喺科學園呢個美食沙漠,呢間都算係沙漠入面嘅一個小綠洲。我地幾個科學園打工仔間唔中都會黎食下lunch, chill下。平時因為呢到都好多公司,所以一到食飯時間就超多人,通常要12點左右到餐廳就可以直接入座,過咗12:15就要開始排隊等位😌呢到每個星期都會換午餐餐單,所以唔怕悶,每次黎食都有新野揀👍🏻平時黎食個人覺得性價比最高嘅就係佢嘅burger餐(每個星期都會有),份量超大,漢堡肉亦做得好好食👍🏻今次食呢個海鮮意粉都不錯👍🏻蝦仁好大粒,都有6-7粒度左右,意粉醬都調得啱啱好,整體來講質素都不錯👍🏻整體來講,呢間餐廳喺科學園咁多間餐廳入面來講算係top3, 環境舒適,食物水準不錯,價錢亦都唔會離地👍🏻長期都會繼續幫襯👍🏻