第二次到訪,水準依然咁高。同上次唔同嘅係,餐廳內外都貼滿文宣,變左連儂牆♥️沙律夠fresh,加左三文魚籽作點綴,份量都夠4個人分。牛油果可以多返啲啲,就perfect喇😚哩個意粉真係100分! 兩粒北海道帶子大大粒,啲菇超級好食,勁香😋意粉汁龍蝦味超濃👍🏿大大份又好味,推薦大家試~羊扒只有香味無羶味,唔鞋都幾嫩,配芥末、薄荷醬同洋蔥汁,個人鍾意點芥末,但得少少😂薯角外脆內軟,口感非常好。四個人一人一條岩岩好😆都係配薯角同沙律菜,肉質軟稔,多肉汁夠juicy。我平時食多幾舊肉就會覺得好膩,但今餐出奇地無哩種感覺。最後男朋友唔夠飽叫多左份薯角...可能因為頭先兩個伴菜都係薯角,所以食到無咩感覺😂餐廳氣氛好有feel,飲野chill又得,慶祝特別日子都得😉

煙三文魚牛油果沙律

意粉汁龍蝦味超濃👍🏿大大份又好味,推薦大家試~
北海道帶子配荷蘭大啡菌海膽龍蝦汁

慢煮澳洲羊扒

我平時食多幾舊肉就會覺得好膩,但今餐出奇地無哩種感覺。
12小時慢煮美國IBP級豬扒伴薯角

焗芝士肉醬薯角芥末配酸忌廉意粉