2017-07-13 571 瀏覽
探住响沙田嘅老人家之前想搵間餐廳醫下肚先,行行吓就行咗去呢間嘢到可能肚餓得制,諗都無諗就衝咗入去室內燈光柔和,但係都足夠,仲有室外同室內嘅座位比啲客人揀餐湯嘅意大利雜菜湯酸度啱啱好,食嘢之前飲可以開吓胃精選自家沙律除咗有最基本嘅生菜,仲有魚生同蟹籽,甚有日式風味日本菜方面嘅上級壽司盛合非常豐富,有海膽同帶子配黑松露,每一件都好鮮甜美味,好好食呀~再送上枱嚟就係呢碟,芝士完全融咗响啲肉醬上面,可以用薯角點嚟食,亦都可以點芥末酸忌廉,一次過有兩種唔同口味嘅食法~ 最啱花臣多多嘅我臭妹就叫咗個意粉,溫泉蛋半生熟,黑松露好香,同啲忌廉係最夾嘅,口感好rich,而且結合咗日式同西式,好食大食嘅我哋仲叫埋呢碟,挪威三文魚煮完之後依然好滑,露筍加埋牛油一齊煮口感仲豐富。
可能肚餓得制,諗都無諗就衝咗入去

室內燈光柔和,但係都足夠,仲有室外同室內嘅座位比啲客人揀

餐湯嘅意大利雜菜湯酸度啱啱好,食嘢之前飲可以開吓胃

2017-07-09