2023-07-04 1875 瀏覽
Ciao呢間餐廳我應該都幫襯過4-5次,只要經開石門就會心思思想食,或者放假都會過黎食🥹白酒忌廉青口配香草包 $88青口數量都有十幾隻 兩個人都唔會唔夠喉👅size唔算好大但一定唔係細隻,有好多蒜片(正阿岩晒我呢啲勁中意食蒜既人🤩),汁都有好出既白酒味,配埋香草包好夾👍🏻鮮帶子配明太子汁意粉 $98每次黎我都一定會叫呢個意粉食(食左咁多次對唔住我而家先寫食評😛),明太子汁唔會係好稀,所以非常掛到係意粉上面,咸度適中,撈埋意粉食岩岩好,意粉口感亦唔會太韌或者太淋。以前用帆立貝會大粒啲,而家用鮮帶子無左裙邊不過照舊煎得香口👍🏻香草檸檬燒香雞 $158呢張相我影得比較衰🙇🏻‍♀️佢有薯蓉,西蘭花同埋車厘茄伴碟,呢碟燒雞就較為失望,因為顯然佢唔係燒雞,只係煎左隻雞,皮亦無好脆,香草味亦有啲太多,食落有少少酸味,不過份量都算大,有半隻雞,肉質正常,但薯蓉好滑👍🏻支持好食又用心經營既小店🙆🏻‍♀️不過希望餐廳將來可以改善下油煙問題🥹每次都冒住啲衫或者個頭好大油煙味都要黎食😣,或者餐廳都可以考慮下提供熊寶寶呢類噴噴比客人臨走前噴下🙏🏻廚房哥哥加油阿,之前仲有食過burger pizza 雞翼都好好食😋

白酒忌廉青口配香草包 $88

鮮帶子配明太子汁意粉