2010-05-04 7 瀏覽
星期日一家人提早慶祝母親節傍晚時,一行5人,因時間尚早,店內都唔算好多人,伙記比左個大廳位,一坐低已見唔對路見到有個好恐怖既人坐係大廳門口面紅赤熱,上衣打開,大字形坐係到大聲亂吠,狂爆粗口,似是飲醉酒本以為係客,細看之下點知原來係經理@@!廳內將音響開到拆天,好似開disco已見有其他客投訴,點知d伙記當冇到嘈左一輪,最後有個客頂唔順自己走去機熄細聲好多客都因為0禁而走左!心諗早走早著,老媽子話唔想再行,只好留低,但我真係好驚個經理無啦啦發顛唔知有咩事發生......點解會有d0禁既員工而冇人制止呢??講到食物水準(事後阿媽評分)乳鴿真係好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~唔掂!樓下酒樓一蚊隻都好過佢乾燒衣麵油到呢~~~~~~~~~~~~~飲2壺濃茶都沖唔去油菜好似食樹皮雞粥稀到似米水,得3幾舊雞d豆腐花都麻麻地,係個桂花糖水配得比較出色其他野都唔想再講而且價錢貴到呢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~同樣既食物相信好多地方會平過佢好食過佢多多聲仲有佢地廚房出食物既地方,一路到廁所,又亂又dirty而且因為天氣熱有d"縮"味湧出,價錢就酒店級,環境同野食真係

星期日一家人提早慶祝母親節
傍晚時,一行5人,因時間尚早,店內都唔算好多人,
伙記比左個大廳位,一坐低已見唔對路
見到有個好恐怖既人坐係大廳門口
本以為係客,細看之下點知原來係經理@@!
廳內將音響開到拆天,好似開disco
已見有其他客投訴,點知d伙記當冇到

嘈左一輪,最後有個客頂唔順自己走去機熄細聲
好多客都因為0禁而走左!

心諗早走早著,老媽子話唔想再行,只好留低,
但我真係好驚個經理無啦啦發顛唔知有咩事發生......

點解會有d0禁既員工而冇人制止呢??

講到食物水準(事後阿媽評分)
樓下酒樓一蚊隻都好過佢
乾燒衣麵油到呢~~~~~~~~~~~~~飲2壺濃茶都沖唔去
油菜好似食樹皮
雞粥稀到似米水,得3幾舊雞
d豆腐花都麻麻地,係個桂花糖水配得比較出色
其他野都唔想再講
同樣既食物相信好多地方會平過佢好食過佢多多聲

仲有佢地廚房出食物既地方,一路到廁所,又亂又dirty
而且因為天氣熱有d"縮"味湧出,
價錢就酒店級,環境同野食真係大牌檔都不如

真係未食過0禁經典既野同0禁驚嚇過母親節!!!

2010-05-02
母親節