住咗沙田咁多年,成日喺新城市都唔知道有咩好食!最近俾我發現到原來有間咁正嘅餐廳!今日嚟食都要大排長龍🙈🙈🙈我哋叫咗一個F餐,永年招牌車仔麵,男神麵❤️❤️❤️入面有牛丸牛腩牛柏葉等等餸菜,大大碗好正!特別要講嘅,就係佢嘅蘿蔔真係好好食呀❤️❤️❤️非常入味!真係冇得頂!另外,佢個湯底嘅辣到你可以自己選擇既!❤️❤️👍🏼因為好想試多幾款餸菜,所以我就加咗魷魚枝竹球炸魚皮!我想話,枝竹球真係無得輸!呢個餐有菜有小食,我哋就叫咗個腐乳通菜、煎釀三寶、紅油萵筍❤️❤️❤️❤️配埋一支樽仔烏龍茶❤️❤️❤️朋友就叫咗個下午茶嘅菠蘿包餐,沙嗲牛肉滑蛋菠蘿包❤️❤️❤️❤️好夾好好味一定要試!懷舊蝦多士,呢一個係小食嚟嘅,大大嚿蝦膠,絕不兒戲!我哋都叫咗個甜品土炮大茶飯,入面即係原味雞蛋仔 開心果糖花生糖 龍鬚糖 雞蛋餅 花生酥蛋捲 花生碎 馬仔 花生醬 煉奶 雲呢拿雪糕❤️❤️❤️❤️係一個好有創意嘅甜品!最後我哋都飲返樽仔黑牛,影相一流呀❤️❤️❤️❤️入面有一支朱古力雪條,加埋支可樂 未試過嘅都係試一試😂😂

配埋一支樽仔烏龍茶❤️❤️❤️

朋友就叫咗個下午茶嘅菠蘿包餐,
沙嗲牛肉滑蛋菠蘿包❤️❤️❤️❤️好夾好好味一定要試!

懷舊蝦多士,呢一個係小食嚟嘅,大大嚿蝦膠,絕不兒戲!

我哋都叫咗個甜品土炮大茶飯,入面即係