餐廳: 燒肉LIKE (新城市廣場一期)
資訊:

2022-11-30 3933 瀏覽
心郁郁好想食燒肉搵到沙田有一間燒肉門口仲大排長龍添雖然等咗好耐但係咁多人排隊應該都好好食所以我哋堅持繼續等等左個小時終於到我地啦平時成日都食韓國燒肉今日呢款就係日式燒肉佢唔係吃到飽嘅形式而係類似定食咁有肉, 飯, 湯同埋前菜妹妹唔食得牛肉所以我揀咗個牛五花&豬五腩套餐俾佢我負責食牛佢負責食豬最大份量300g都只係$98而家姐就食非常受歡迎嘅LIKE套餐有齊牛舌, 牛五花同埋橫膈膜肉150g $102兩款套餐都包括白飯, 和風湯, 泡菜或者迷你沙律上菜速度唔算好慢只係傾咗一陣間計就已經上枱擺盤好整齊好靚肉質望落去都好新鮮場內抽風系統尚算OK不過冷氣真係太凍啦爐火方便我覺得火力不算太勁所以肉類都需要燒一段時間先有得食總結我覺得好抵食價錢大眾化都有好多唁同套餐比你揀亦都可以加大份量如果唔想去食燒肉自助餐依度係一個唔錯嘅選擇
心郁郁好想食燒肉

平時成日都食韓國燒肉
今日呢款就係日式燒肉
佢唔係吃到飽嘅形式
而係類似定食咁
有肉, 飯, 湯同埋前菜

妹妹唔食得牛肉
所以我揀咗個牛五花&豬五腩套餐俾佢
我負責食牛
佢負責食豬
最大份量300g都只係$98

而家姐就食非常受歡迎嘅LIKE套餐

有齊牛舌, 牛五花同埋橫膈膜肉
150g $102

兩款套餐都包括白飯, 和風湯, 泡菜或者迷你沙律

上菜速度唔算好慢
只係傾咗一陣間計就已經上枱