2024-04-25 9 瀏覽
朋友生日同佢慶祝生日,今次提早book台同佢去食特別嘅生日蛋糕。一坐底,職員就主動整泡菜蛋同芝士栗米另外有5小碟前菜(芽菜、泡菜、2款醃白蘿蔔等等)、生菜幾樣都可任,仲有沙律菜。韓式肉肉蛋糕Lee個蛋糕以肥牛片砌成,上層仲用左牛五花同豬頸肉捲成玫瑰花,岩哂食肉獸嘅我地,牛肉同豬頸肉油脂分布豐富,燒到好野火添。生日就會免費送上,晚市時段最低消費兩碟燒烤產品或一個套餐,就可以享用優惠,記得要提前一天預訂。韓國醬油蝦配紫菜飯 醬油蟹就好經常食,今次叫左韓國醬油蝦配紫菜飯,醬油蝦都好大隻,而家鮮甜肥美,,蝦肉彈牙爽口,用正宗嘅韓國醬油生醃,醬汁不會過咸仲帶點甜味,配紫菜飯一流。炑八厚切五花腩 五花腩厚度十足,肥瘦適中,侍應會幫忙燒五花腩,燒到外面金黃色後再剪一片片。肉質多汁又濃郁,我就喜歡生菜包著五花腩、泡菜同加點辣醬黎食。蒜油蜜糖雞腿肉雞腿肉嫩滑,醃得入味,燒好般沾上蒜油蜜糖汁,每雞腿肉更香甜。韓國薄脆牛角酥食埋甜品就岩岩好。將牛角酥壓到扁平成香脆餅乾,配上雪糕同鮮果,好味。荔枝梳打

韓式肉肉蛋糕

韓國醬油蝦配紫菜飯