餐廳: 沙田凱悅酒店咖啡廳
資訊:

2024-04-23 158 瀏覽
好中意呢度食物款式夠晒多元化, 而且店員服務殷勤😉食物refill & 執枱速度都好快, 真係五星級嘅服務🌟✨💰歸本攻略✨1️⃣一開始梗係食海鮮&刺身:🦞龍蝦、🦀長蟹腳、🦀蟹鉗、🦐凍蝦、帆立貝、蜆、🐟吞拿魚、🍣三文魚、帶子等,完食已經歸咗本一大截!當中三文魚同長蟹腳係小妹最常encore 的😍2️⃣轉攻熟食嘅🍲中西式食品, 我重點推介中式部嘅紅燒花膠同鮑魚🥰 你地又知唔知車仔麵🍜檔係可以走麵呢? 咁就可以食到我🦑咖哩魷魚同🥬恰生菜, 加埋🐷豬血個肚都仲可以繼續戰鬥😂 食埋東坡肉、老火湯、西班牙海鮮炒飯、🍕pizza、🥟意式雲吞、🐟石斑魚、燒味等,已經好飽啦😳 如果大家仲食得落, 仲可以食埋🥗沙律吧! 不得不提, 呢度指定時間仲會有限量嘅菜色供應, 係絕對唔可以錯過ga😍⏰6:30PM焗牛油果配鮮蝦及柚子芝士醬🧀⏰7:00PM火焰芝士焗龍蝦 🦞⏰7:30PM炭烤斧頭牛扒🥩3️⃣黎到甜品嘅環節,大眾款式的🍨雪糕、🍰cake 同🍉水果都好齊全, 仲有糖果可以夾tim! 個人推薦紅豆鯛魚燒同即叫即整嘅Pancake, 坊間buffet 比較少有!

✨💰歸本攻略✨

⏰6:30PM焗牛油果配鮮蝦及柚子芝士醬🧀