2008-06-22 7 瀏覽
原本想到前面奇興食早餐,路過這店個侍應亞姐好努力叫我們入內食,而今早天氣又好熱和曬,咁就入內.我起初有點擔心,因見店內食客不多.我們叫了2個各$23(極小型餐包+炒蛋+1條幼腸仔+火腿米粉/通粉+熱啡)另一份$25沙嗲牛肉蛋麵+凍奶茶).炒蛋只得半隻細蛋份量,,我感好過份她這樣說,我話你估我哋無出街食過早餐,(我心在想又不是平過人,也不是要同翠華的巨型雙蛋比較,一般茶餐廳/連鎖店也不會因炒蛋而份量這麼少.又不是要求加蛋.).亞姐即轉口話同師父講,根住炒多1隻細蛋補數.蛋是無味,餐包像隔夜,腸仔可食入口,火腿米粉我食了2啖便放棄,有一陣怪味,飲品味道普通也可飲入口.不用再講其他食物,這個早餐食不愉快.我一定不會再來食,就算減價好平都不會來.
原本想到前面奇興食早餐,路過這店個侍應亞姐好努力叫我們入內食,而今早天氣又好熱和曬,咁就入內.我起初有點擔心,因見店內食客不多.我們叫了2個各$23(極小型餐包+炒蛋+1條幼腸仔+火腿米粉/通粉+熱啡)另一份$25沙嗲牛肉蛋麵+凍奶茶).炒蛋只得半隻細蛋份量,[亞姐聽到我們講,便話叫炒蛋喺唔著數份量少],我感好過份她這樣說,我話你估我哋無出街食過早餐,(我心在想又不是平過人,也不是要同翠華的巨型雙蛋比較,一般茶餐廳/連鎖店也不會因炒蛋而份量這麼少.又不是要求加蛋.).亞姐即轉口話同師父講,根住炒多1隻細蛋補數.蛋是無味,餐包像隔夜,腸仔可食入口,火腿米粉我食了2啖便放棄,有一陣怪味,飲品味道普通也可飲入口.不用再講其他食物,這個早餐食不愉快
.我一定不會再來食,就算減價好平都不會來.