昨晚去左依間壽司店食野,結果一肚氣!!野已經唔好食服務更加~~~!!囡囡唔小心打瀉湯,我抺完佢同我身上嘅湯,全店嘅WAITER依​然無反應,我已經勁火,大叫唔該搵個人嚟丫。一分鐘後,一個WA​ITER行埋嚟望完個地就話:請問有咩幫到你呢?(好寸)我就問佢請問你​有咩可以幫到我呢?佢仲發我爛渣,話我好問佢​有咩可以幫到我!!!我問佢咁係咪要我自己抺番個地丫​...(結果佢一塊布或者一張紙巾都無俾過我!!!另一個WAITRESS拎住嘢行過大叫唔該借過,勁無禮貌​!我話叫經理出嚟結果嗰個好似呀嬸嘅負責人~~~仲幫住個waiter,我問​佢拎張公司咭片,佢居然話派晒!!離晒大譜!!!!!依餐除左一肚氣之外,咩都幾乎無食過,仲要成$300,真係背脊骨落!!跟住去咗廣源間麥當勞,囡囡都食咗一個包,員工服務態度好十倍!!!
昨晚去左依間壽司店食野,結果一肚氣!!
野已經唔好食服務更加~~~!!
2011-07-21