2014-09-21 3501 瀏覽
星期日,早上九時多,獨個兒到沙田食早餐,再運動一番。本身對哩間餐廳嘅感覺係d包好食(未至於係好食到飛天),仲有,都算貴。行行下,望到個餐牌。四十幾蚊,對博洛尼亞真係唔算貴,就試下。選擇了一個近玻璃窗嘅位置,雖然街景無特別,但仍然想感受下陽光。侍應不太多,點餐表情都係木木的,應該係未訓醒。叫了個全日早餐(其實全日早餐真係頹嫁,乜都有d...屋企都煮到)。但係就中意大包圍。個早餐,薯餅正常,但茄汁要request先有。魚柳,皮太厚,係脆嘅,不過油味太大,我真係食唔落。蛋,不過不失,都穩穩食到牛油味。D粟米,係罪人,用牛油整,又唔用container 載住,成碟野就油曬。塊火腿同腸,味道正常,但都係配合主題---油。講過,去博洛尼亞,食包係好重要。包係好味,不過,有少少掂到d油。。。。吸收左😭😭😭今次,體驗麻麻。
星期日,早上九時多,獨個兒到沙田食早餐,再運動一番。

侍應不太多,點餐表情都係木木的,應該係未訓醒。

個早餐,薯餅正常,但茄汁要request先有。
魚柳,皮太厚,係脆嘅,不過油味太大,我真係食唔落。
蛋,不過不失,都穩穩食到牛油味。
塊火腿同腸,味道正常,但都係配合主題---油。

今次,體驗麻麻。