呢間餐廳每晚都好旺場,三款肉類放題套餐任君選擇,食足120分鐘。特別位係火鍋前係先揀惹味雞煲/黑椒豬手煲/火焰牛尾煲或酸菜魚鍋(新)👍。酸菜魚鍋(新)👍同外面比,依間係酸菜魚鍋湯底較清,酸味足而辣味很少,對於我朋友麻麻地食得辣係好適合!魚🐟片好嫩滑份量又多,除了有雲耳、金菇的配料外更有好彈牙既透明麵麵!養生滋補鷓鴣湯底(每日限量)配菜:紅棗桂圓蟲草花依個湯底真係好有住家湯既感覺,我飲左幾碗完全唔口渴。煲耐左會變得金黃色,鷓鴣同配料愈煲愈濃,用來煮瓜菜類勁正索味。安格斯牛板腱&封門柳必食之選,肉類色澤淺紅色代表好新鮮。寫住煮6秒食得,肉完全唔鞋,係超軟身又重牛味!指定套餐更有牛小排送。其他配料:自助區有多款火鍋配料自取。而電話落單亦有多款配料,例如:蝦🦐同蜆好彈牙!

酸菜魚鍋(新)👍

養生滋補鷓鴣湯底(每日限量)配菜:紅棗桂圓蟲草花