2023-08-19 106 瀏覽
今晚身處住宅區樂富,喺樂富廣場見到間裝潢整齊企理嘅韓式燒烤店,見環境又好企理新淨,就試試佢😃   我哋揀咗價錢經濟實惠嘅大君御膳放題,可以任飲任食120分鐘,其中無論肉食、小食、配菜、韓產飲品都係無限追加😇   <平昌> 最經濟實惠嘅晚市大君御膳套餐絕對唔會得好少MENU食物選擇,竟然有海鮮,令我哋喜出望外🤩 虎蝦、調味鰻魚同半殼扇貝味道同質素之高令人印象深刻,可以任燒任食真係CP值超班🥳食得韓燒放題,肉食當然係款款都要試啦😝 辣汁薄切五花腩片、辣調味豬五花腩、牛肋骨肉、辣調味豬梅頭片、LA牛排、牛舌…… 全部調味都食得出係專配合肉食嘅口感同油脂比例而設,每一口都滋味無比兼完全冇油膩嘅感覺,配埋唐生菜嘅食法更正宗😙   <平昌>嘅牛肉海帶湯飲落有濃厚嘅海帶膠質,加上牛肉精華,估唔到食韓燒都飲到咁補身嘅湯品😱   另外,非常慶幸冇因為想專注食肉而錯過<平昌>嘅水冷麵,冷麵麵質食起來係意想不到嘅Q彈、有嚼勁,加埋冰湯底甜而帶酸,食落好過癮,一試愛上,非常驚喜💖 一邊享受燒烤樂趣,一邊享用美食,大啖嘆凍飲,感覺真爽😎 喺鬧市中可以乾手淨腳咁享受

牛肉海帶湯

水冷麵

一邊享受燒烤樂趣,一邊享用美食,大啖嘆凍飲,感覺真爽😎

喺鬧市中可以乾手淨腳咁享受燒烤樂趣,係個絕佳嘅活動主意😉
2023-08-03
$250.8 (晚餐)
牛肉海帶湯