2010-05-09 15 瀏覽
又試新口味鍾意KFC經常推出新口味今次試一試pizza 寶盒小女子胃口比較細, 淨係單買pizza寶盒($20.8), 無跟餐, 用KFC visa卡, 九五折, --> =$19.8, 價錢OK 開飯喇: 買時紙盒口係打開ge, 其實幾有心思, 因為食落塊包(墨要哥包?)竟然有少少脆脆地, 唔會焗到淋哂! 抵讚! 不過醬就真係少D, 最中間先至算係有D芝士味, 有D pizza味, 食落有D似pizza味薯片ge味道, 反而唔似真正pizza ge味道, (可能係因為而家D pizza越出越多口味, 我都唔知幾耐無食過D傳統ge口味, 又係成日追新口味試) 不過味道係好ge! 雖然pizza味不足, 但係舊雞都係脆ge, 都多肉汁ge, 唔錯唔錯! conclusion:未試過值得一試, 不過要揀間好味ge分店, 例如呢間, 否則我諗如果墨西哥包同脆雞都焗到淋哂, 焗到出哂倒汗水的話, 應該會幾難食 (呢間分店係我食過最好食, 所以通常試新野都會黎返呢間... )我覺得一個pizza寶盒已經夠細食ge女仔食, 但係男仔應該叫餐好D, 因為個寶盒唔係想像中咁大件ga je..
又試新口味

鍾意KFC經常推出新口味

今次試一試pizza 寶盒

開飯喇:

conclusion:

我覺得一個pizza寶盒已經夠細食ge女仔食, 但係男仔應該叫餐好D, 因為個寶盒唔係想像中咁大件ga je...
2010-05-09