2018-11-27 284 瀏覽
今次介紹既餐廳又係位於柴灣,呢間牛腩粉勝在夠便宜大碗,呢個年頭食咩都貴,但佢仲可以keep到29蚊碗,仲要咁足料,實屬難得!牛腩粉牛雜粉最重要係咩?就係個腩汁!其中一個推薦呢間鋪既原因係食完碗粉唔會覺得勁口乾,反映佢所落既味精唔多!睇圖可以睇到,呢碗粉既牛雜相當足料,金錢肚,牛橫舌,牛筋都比足,碗粉份量都唔細,即使我呢個大食積都夠飽!唔似出面d牛雜,係咁比d牛肺牛腸個d下價野你,無良心!如果想再飽d,可以試下佢既飯,牛筋肚飯,牛雜飯,牛腩飯等,飯餸另上,仲要有菜係底,都係45至50蚊到,可以多飯仲包埋野飲,冷熱同價,性價比之選!不過飲品就唔好太大期待,一般啦,普普通通不過不失咁。呢份係我朋友叫既,真係好大份架!

牛雜河

呢份係我朋友叫既,真係好大份架!
牛雜飯,多飯