餐廳: Cinnabon (東薈城名店倉)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-11-04 213 瀏覽
一眾身居香港既外國人一聽到開Cinnabon 都超級開心 !!!岩岩係東涌開業既Cinnabon, 令到只要一入到東涌大家就會見到人d一袋二袋攞住D肉桂卷周圍走。我就諗住萬聖節會有特別版出就即管走去睇下有咩好野。東涌店既座位真係比較少, 全店得一張2人chair , 1張圓bar檯同一行8個位既bar table所以當你叫野食時職員已經預你外賣。外賣既話, 放係常溫可以放2日, 而放係freezer就可以放 2星期, Cinnabon Fans 可以外賣番去慢慢食。第一次食我就叫左個set, 轉做Cinnabon cappuccino + 原味既Cinnabon mini bon  (其實我想試Choco先, 可惜唔可以轉)味道方面係超重既肉柱味(依個一定係架啦) 熱辣辣好香軟, 但一貫外國甜品一樣係比較甜,。 本人比較少食甜野, 但仍然覺得可以一試, 但一定一定要熱食先好味。Cinnabon cappuccino 就係咖啡面頭加左d肉桂粉, cream 比較多咖啡唔夠熱, 而飲落亦只有面果浸有肉桂味, 真係差左D.

我就諗住萬聖節會有特別版出就即管走去睇下有咩好野。

所以當你叫野食時職員已經預你外賣。

2020-10-31