2015-09-18 576 瀏覽
同幾位幾姊妹暢聚, 最緊要係搵個舒適環境座下食下野. 睇雜誌旺角開咗間新Bar and Restaurant, 今日就特登去試下!環境係半開房式, 望落幾舒服同埋幾多野食揀, 我地三個女仔志在傾下計, 叫咗幾款野食:1) Melted Cheese Twister Fries ($58) 香濃芝士旋風薯條炸到好香脆, 加埋芝士汁係面頭, 作為小食送野飲一流!2) All Day Breakfast ($83)份量好足夠, 一上枱煙肉香氣撲鼻, 已經急不及待想即刻食, 磨菇同腸仔都煎得好香, 仲有法式長包墊底, 三個女仔食完已經半飽!3) Classic Eggs Benedict ($92) 傳統班尼迪克蛋淨係睇賣相已經好吸引! 放係最上面的波蛋上枱時仲震震下, 裏面仲加入咗蔬菜同埋下層薯餅, 薯餅食落好香口好鬆化, 而且仲有少少芒果香味. 感覺好特別!食物水準不錯, Cocktail 都好夠特色. 員工好Nice, 有個靚女仲主動幫我地影相添!
炸到好香脆, 加埋芝士汁係面頭, 作為小食送野飲一流!

2) All Day Breakfast ($83)

All Day Breakfast, Benedict, Twisted Fries
2015-09-17
  • 香濃芝士旋風薯條