喺旺角東就會諗到呢間滿足我鹹點甜點嘅餐廳🥰環境闊落,坐得舒適~不過建議訂左位先會好D🤓已經來過好幾次了~中午同夜晚都岩同朋友慢慢傾計💬另外,值得一讚侍應會好主動加水🤣鹹點方面就叫左上面呢幾款💁🏻‍♀️芝士燒汁薯條$53呢度除咗出名pancake之外,佢嘅薯條都係喂主打菜式,都有唔少客人會買外賣~有好多唔同嘅醬汁,例如燒汁芝士,黑松露等等~熱辣辣香脆嘅薯條配上惹味醬汁好邪惡啊,記住要趁熱食!😋Maple Bacon cheese burger 🍔 $105薯條當然要配埋漢堡包啦😏主要係由安格斯牛肉,楓葉醬煙肉,芝士同蔬菜組成嘅漢堡包~安格斯牛肉厚身,咬落juicy,配上楓葉,像有啲甜甜地咁樣,不錯😋Butter Milk Chicken Salad 🥗 $118上枱嘅時候嚇親,真係好大碟🫣係四人份量🤣蔬菜新鮮爽口,配上雞肉牛油果,撈埋個蛋,營養指數高又好味,而且份量真係好大🤣!嚟到當然唔可以錯過即叫即整嘅pancake啦🥰The pantry pancake🥞 $108厚實鬆軟嘅疏乎厘pancake配上牛油蜂蜜糖,熱辣辣嘅時候食,咬落去有棉花糖嘅口感,淡淡的彈香,再配埋生果同忌廉就更加香滑
喺旺角東就會諗到呢間滿足我鹹點甜點嘅餐廳🥰

環境闊落,坐得舒適~不過建議訂左位先會好D🤓

鹹點方面就叫左上面呢幾款💁🏻‍♀️

芝士燒汁薯條$53

薯條當然要配埋漢堡包啦😏

上枱嘅時候嚇親,真係好大碟🫣係四人份量🤣

嚟到當然唔可以錯過即叫即整嘅pancake啦🥰
The pantry pancake🥞 $108
厚實鬆軟嘅疏乎厘pancake配上牛油蜂蜜糖,
熱辣辣嘅時候食,咬落去有棉花糖嘅口感,淡淡的彈香,再配埋生果同忌廉就更加香滑🥰係有日本味道嘅pancake!🥹

Baileys & Cream milkshake 🥛 $55
呢個味道唔係度度都有🥹感覺似係朱古力milkshake再帶有Baileys既味道,兩隻夾得好好,價錢都比起一般milkshake平dd,唯一缺點就係太邪惡啦👿,所以我哋兩個人share一杯都已經好飽!總括而言,呢間餐廳可以滿足🐷少女幾個願望!