今日的同朋友去左朗豪坊12樓既Texas Burger食飯,餐廳半開放式設計?樓底高,夠開揚,裝修都幾靚,卡位半包形式都幾有私密感。香蒜巴馬臣薯條香蒜舖係薯條面,再加巴馬臣芝士醬,一個好香口又穩陣既小食,份量中等。水牛城雞翼及棒棒雞依個一上黎係有少少失望,因為食開既水牛城雞翼都係已經沾好醬,而且睇名會以後係兩款唔同煮法既雞翼,可惜一上原來只係普通炸雞翼,再加兩款汁,一個水牛城一個藍芝士。不過食落都唔差,但要趁熱食,凍左個皮就唔脆。墨西哥風味雜錦沙律依個沙律配料好豐富,有大蝦、牛油果、奇異果、紅椒、西班牙香腸同粟米。未試過依種配搭,食落好fresh,味道清新,大蝦烤到外皮酥脆,連沙律一齊食,感覺就無咁邪惡。煙燻英國車打芝士牛肉漢堡漢堡包加左牛油烘,外脆內軟,係我鍾意既包身。牛肉厚身有肉汁,配埋被熱力溶化左既車打芝士,啖啖滋味。冰鎮朱古力蛋糕新地同圖片有少少出入,本身擔心會伏,點知食落又OK!Brownie咬落去半硬半軟,仲有少少流心感覺,同雪糕一冷一熱,平衡叔Brownie既漏,係唔錯既甜品選擇。
香蒜巴馬臣薯條

水牛城雞翼及棒棒雞