旺角的確好多Cafe。所以有唔少都佈置好靚吸引人黎打卡。一心都諗住只係黎呢間靚cafe打卡影相。不過今次專注提食物多過環境啦。不過今日一見食物黎到檯上都比想像中大份。坐室外無泳池打卡位但都唔錯,沙發座位都好坐。而見好多店員都有禮貌同又會主動加紙巾。炸魚薯條,炸魚外皮唔厚,配沙津醬開胃。全日早餐個牛角包🥐最推介夠脆又鬆化好味。最推介都係個名好長既黑松露忌廉汁意大利飯伴芝士焗大啡菇。💖😽上碟飯勁多汁同菇又夠熱騰騰。鐘意黑松露既可以一試。黑松露忌廉汁意大利飯伴芝士焗大啡菇圖如下經典飲品我點左個宇治焙茶鮮奶,簡左熱飲所以有靚既心形拉花,而個人口味好鐘意焙茶既飲品,唔會太甜。Tiramisu都有點到,好食但賣相樣子普通,係一拿起外圍圍蛋糕既膠片會即變溶岩蛋糕既樣子,我只拍左片唔記得影相,酒味濃,都值得叫。總結若唔追求打卡位置,食物質素都唔錯。
旺角的確好多Cafe。
不過今次專注提食物多過環境啦。
不過今日一見食物黎到檯上都比想像中大份。

炸魚薯條,炸魚外皮唔厚,配沙津醬開胃。
全日早餐個牛角包🥐最推介夠脆又鬆化好味。

黑松露忌廉汁意大利飯伴芝士焗大啡菇圖如下
黑松露忌廉汁意大利飯伴芝士焗大啡菇

總結若唔追求打卡位置,食物質素都唔錯。
炸魚薯條
全日早餐