Shari Shar咁出名,未食過你都一定聽過,自己番兜咗好多次😍雖然期間出現過質素飄忽嘅時候,但係經常更新Menu令到食客保持驚喜🤤可以keep到好多回頭客!夜晚7:00去到條人龍仲未出舖頭,等咗10分鐘左右就坐低食得🤤大家要把握時間嚟啊🤭萬聖節差唔多到喇!新出萬聖節南瓜口味,Menu其他口味都差唔多試過晒,南瓜口味咁特別,即刻叫咗嚟試吓😆講吓個賣相先,特登應吓節營造恐怖氣氛,用Oreo醬唧成蜘蛛網形狀🕸️只可惜唔係好影得靚🫣至於味道,好有驚喜!南瓜醬甜度適中好襯個冰,仲有啲南瓜子灑喺冰上面,有種健康嘅感覺😂 食到個冰嘅中間仲有好豐富嘅餅乾碎,味道好均勻🫶🏼雖然冰嘅質感同我第一次食Shari Shari啲印象都係有一段距離,但質素已經好過坊間九成九嘅冰😂已經期待緊,下次會食啲咩味!

已經期待緊,下次會食啲咩味!