今日去咗🌌🌃呢間裝修好靚好浪漫,滿天星星嘅韓國餐廳食晚餐!!呢度每樣嘢食嘅份量都好大,我哋只係得兩個人,所以都唔敢叫太多嘢食(就算見到menu後,有好多野想食!)於是就淨係叫咗兩樣嘢,兩樣都超級大盤啊!第一個就係呢個辣芝士炒雞🐔,除咗有香噴噴嫩滑嘅雞塊,仲有煙un嘅年糕!芝士同雞嘅比例幾乎係50比50!所以每一舊雞塊&年糕都沾滿左邪惡嘅芝士!!神奇嘅地方就係又唔係好膩咋喎,加埋一齊仲好好食添!佢仲連住個熱鍋一齊上,見到啲芝士沸騰沸騰🌋都幾治癒!第二個就係炸醬麵!🥢🥢炸醬麵嘅炸醬係極足料!驚喜嘅地方係入面原來仲有肉片!另外呢仲加咗🧅🥒青瓜絲,令到成個炸醬麵冇咁膩啦,有多少少口感啦,好食添d啦。麵條好彈牙!一人幾啖就食晒啦!食得哂係意料之外😳😳原本仲諗住食澱粉質會好膩添!