2019-11-23 23 瀏覽
上次食完呢間之後又再帶左另一個朋友黎, 今次比上次多人左, 不過都好彩好快有位.~奧斯龍蝦熱狗飽~ $108坦白講一開頭見到呢個包我係有少少失望, 因為完全冇龍蝦, 只係得D有蟹籽既沙律醬. 明顯係貨不對辦啦, 正當我發脾氣撥開左堆沙律醬既時候, 原來D龍蝦肉係個包既入面, 都幾多架, 即刻開心返, 之後咬落個包度發現原來個包都係焗過, 暖暖地幾好味. 啖啖肉而且又大大舊既龍蝦肉好正, 真正感受到每一口都係蝦肉加包, 而個沙律醬係有少少BONUS既作用, 佢D 蟹籽粒粒令到口感豐富左~10OZ西班牙有骨豬鞍伴薯條~$155呢個豬鞍肉質唔鞋, 而且又唔會痴牙及唔肥膩, 係誇張左架啦. 不過有少少豬頸肉既感覺,但當然冇咁爽口啦, 而且仲食到燒得好香添

~奧斯龍蝦熱狗飽~ $108

~10OZ西班牙有骨豬鞍伴薯條~$155