好唔好食又睇落去 285 回: Mos 蝦 Burger! 蝦蛯...原友里下月來了!http://hk.myblog.yahoo.com/goodboy_philip/article?mid=35424好孩子既東京毒已經去到第九級辛苦(如果有十級既毒癮)...食住個 Mos Burger 蝦包代替日本麥當當 ebi chan 個包包啦! 好唔好食?又睇落去?個好味過之前香港麥當當個蝦堡好多! 麵包夠鬆化, 軟綿綿又甜! 生菜絲切至條狀, 他他沙津又多, 蝦肉扒當然亦係原隻小 ebi 逐隻上! Mos Burger 新鮮整, 保證熱辣辣好味!ebi chan 八月一日黎 loh woh! ebi chan 既 fans 準備好未呀? 你問我會唔會"出山"追星? 答案係: 唔會! 追星係好大壓力既! 以前做過香港某明星既top fans, 0係香港, 要埋身要做最 top fans, 只要肯"努力"就得架喇!咁日本明星, ebi chan 級數呢? 有難度...不過如果想親近日本超級明星, 拎下簽名影幅合照, 我都有幾個方法既! 下幾篇 blog 話你知?ebihara yuri,蛯原

ebihara yuri,蛯原友里,老原友里,蝦原友理,mos burger,好孩子,日本,