2021-04-10 59 瀏覽
呢間足球主題餐廳第二次光顧,上次5記得叫咩名(過年前),今次再專登食多次,再俾返少少意見。由門口到室內,張貼滿阿仙奴相關嘅閃卡,波衫等布置,當然吾少得前教頭雲格。無論係吾係阿迷,只要你係中意足球嘅你都要去朝聖一下。門口仲有口罩取用,記得過年個時仲有揮春拿。今次行開朗豪,4人同行,戴埋小朋友,距入到去都好開心,見到個場甘多閃卡,同一個特別嘅坐枱,仲想走去坐。今日叫左3個lunch set,義大利飯,雞扒薯蓉,同一個all day breakfast ,距嘅部分餐碟餐具都配合埋個主題,正。午餐到,個飯泥到時見到青色嘅,覺得有小小伏,但一食有驚喜,好味。個雞扒配個醬汁都吾錯嘅配搭,好味。個全日早餐都吾錯。嘢食個水平算係吾錯,再加埋個環境,值得再去。
門口仲有口罩取用,記得過年個時仲有揮春拿。
嘢食個水平算係吾錯,再加埋個環境,值得再去。

2021-04-05