🔝高質量樓上西餐👨‍🍳再吃都係比5🌟我對他們的食物品質印象深刻。他們的菜單豐富多樣,他們的招牌特調非常獨特,每一道都充滿了風味和創意。每道菜都展現了令人驚艷的創意和味道。如果你正在尋找一個舒適、美味的用餐場所,我強烈推薦你去試試這家餐廳❗️🍟黑松露醬薯條10/10每一根薯條都炸得金黃酥脆,外層酥脆內裡卻保持著軟綿的口感。而且,這些薯條都帶著迷人的黑松露香氣,讓人垂涎欲滴。法式香煎紐西蘭🇳🇿草飼鹿架配烤肉汁🦌10/10紐西蘭草飼鹿架🦌煎到皮香脆,脆到火辣又窩心,咁樣食真係有口感。入口之後,啲肉質嫩滑,一啖咬落去就好多汁💦,真係令人愛不釋口。啲烤肉汁呢,係主角鹿架最完美嘅拍擋,味道濃郁。配菜的薯仔溶同菇都好入味😋🍚👨‍🍳自家製西班牙🇪🇸海鮮飯8/10飯粒粒分明,唔會太硬仲有啲彈牙感,好似啖緊小麥咁香脆。同埋,佢哋每粒飯都有啲汁汁都留低佐啲味道,真係好入味!然後啲大蝦好彈牙!簡直係海鮮飯嘅完美結合。鐵板朱古力布朗尼🔥配雲呢拿雪糕🧊7/10鐘意鐵板朱古力布朗尼嘅口感真係一流!佢外脆內軟,每一口都食得到濃郁嘅朱古力味道。呢個布朗尼,朱古力香氣十足,唔會過甜又唔會太膩。鐵板上既🔥布朗尼與雲呢拿雪糕🧊
🔝高質量樓上西餐👨‍🍳再吃都係比5🌟

FRENCH FRIES W/ BLACK TRUFFLE SAUCE 黑松露醬薯條

🍟黑松露醬薯條
10/10

法式香煎紐西蘭草飼鹿架配烤肉汁 Pan Fried Fresh Style Venison Rack w/ Gravy Sauce

法式香煎紐西蘭🇳🇿草飼鹿架配烤肉汁🦌
10/10

自家製西班牙海鮮飯(含番紅花〕 Homemade Paella w/ Saffron

🍚👨‍🍳自家製西班牙🇪🇸海鮮飯
8/10

CHOCOLATE BROWNIE WI VANILLA ICE-CREAM 鐵板朱古力布朗尼配雲呢拿雪糕

鐵板朱古力布朗尼🔥配雲呢拿雪糕🧊
7/10
鐘意鐵板朱古力布朗尼嘅口感真係一流!佢外脆內軟,每一口都食得到濃郁嘅朱古力味道。呢個布朗尼,朱古力香氣十足,唔會過甜又唔會太膩。鐵板上既🔥布朗尼與雲呢拿雪糕🧊,冰火兩重天~