2015-05-07 886 瀏覽
每次飲飲食食一定由我介紹比親朋好友,今次例㚈……估唔到由家母帶返我去HighTea……旺角鬧市新開的五星級甜品店(當天新開到到連OpenRice都未有介紹)……原來家母仲識享受過我!環境介紹, 櫥窗有一個大雀籠,起初以為是婚紗店,入內全白色裝修,半圓形卡座配上我喜愛的英文歌,聊天一流。食物主打高貴法式宮廷甜品,十多款特色甜品,飲品有咖啡,花茶和果汁。服務態度好好,介紹各款甜品和推薦招牌"Happy",個然冇介紹錯。 送上抬時令我和家母很開心,威化包住士多啤梨雪葩,再配上2款味道的汁!好好味!真的值得介紹比客人由於是新開,進入店內只有我一台客,走的時候只有三台,路人大多是在門㚈偷看。希望開始有多D朋友知道
2015-05-03
  • Happy