JC Room係我一直支持既小店之一,一直用心出品,每次同朋友屋企人黎食都捧住肚仔非常滿足👍😋🤤頭盤叫左半打生蠔,生蠔爽口鮮甜,值得推介。今晚叫左兩個dinner set,點了蘑菇湯同煙三文魚沙律🥗,相當開胃。白酒忌廉汁紐西蘭鑽石蜆意粉 $178,店員今晚推介,食落醬汁豐富又creamy,鑽石蜆好大隻,鮮甜同爽口,加上意粉簡直絕配。香烤香草紐西蘭羊架$258,今晚我地叫左5成熟,成數啱啱好,保持一貫既水準,羊架肉質鮮嫩多汁,沒有羊羶味,另外加15蚊可以試埋推介既芝士忌廉焗薯。最後甜品同樣出色,我地叫左tiramisu,tiramisu好香咖啡味,口感豐富同充滿茶味既伯爵茶焦糖燉蛋,甜品原來係老闆親自出馬架👍👍😋PS:店員親切有禮,十分細心,食物有質素,用心小店,值得支持💪💪☺️

生蠔
蘑菇湯🍄