J.moon

2023-11-13 54 瀏覽
朋友介紹呢間勁igable 嘅旺角樓上酒吧,一入到去已經見到室內天花有一大片波波燈😍每張枱上面都有一個月亮,好有創意,適合三五知己食嘢飲杯嘢傾偈J.moon signature cocktail🍸睇個名已經要一試,職員會用槍喺飲品上噴出一個泡泡,打卡一流,飲品係熱情果味,微甜🥰Scorpio餐廳用12星座做cocktail主題,啱晒有選擇困難症嘅我🤓 唯一一杯whisky 嘅cocktail,有梨味同姜,cocktail 更易入口🥰J.moon pizza 🍕乜都有咁滯👀 煙三文魚 煙肉 辣肉腸 蘑菇 芝士,上面有溫泉蛋,pizza沾蛋汁食,有另一番風味🤤Sea urchin sauce rigatoni with prawns and salmon roe超濃海膽長通粉🧡見差唔多每檯都點就知冇叫錯!! 食落一啲都唔腥,出色~Truffle bikini黑松露多士入面夾左parma ham同芝士,味道balance 唔太咸,不過好快凍,影完相就要食啦🤧

J.moon signature cocktail🍸

Scorpio