收工去到個陣有10幾人排隊,本身以為要等好耐,係想放棄唔食呢間既時候有位,因為我地得2個人,所以前面既多人個d要繼續等,入到去我地係坐2樓的,我和妹妹點了辣雞翼,炸薯條,墨汁海鮮意利粉,而甜品點了荔枝乳酪奶凍,綠茶窩夫。第一樣來的是炸薯條,40幾蚊估唔到勁大碟,炸得好有味道,推介辣既雞翼,面有(浸)辣粉,都幾惹味,不過都係40幾蚊,但得4隻,就太貴了墨汁意粉,食落鹹鹹地,冇咩意粉味,冇特別,下次應該不會再叫。荔枝乳酪奶凍,呢個係睇之前既人post既食評同埋見佢幾令而叫,荔枝係幾好食,但當食個個乳酪個陣,勁甜勁(漏),好難食,我食左d就冇再食了,不要被外表呃到/。\我妹叫的甜品,佢話雪糕好食,當時我地已經食到好飽,打包左d綠茶窩夫同薯條,返到家我試妹妹的綠茶窩夫,好食,好有綠茶味,口感適中,

題外話/補充資料: 外賣要盒一蚊,價錢都合理的~
2016-05-18
  • 炸薯條