2021-06-03 92 瀏覽
📍 Goobne Chicken呢度有冇鍾意食雞嘅朋友🤣?上星期小編同朋友終於黎到bookmarked 好耐嘅烤雞店😍 環境乾淨企理😚 食得好舒服🥰 -蜜糖香蒜烤雞 $205佢可以比人哋選擇有骨定係冇骨🤪 懶得去吐骨嘅我 第一時間揀咗冇骨😂呢一隻味係佢哋嘅王牌同埋新出嘅味道😎 所以就決定試一試烤雞嘅份量都幾多🤩 2個人叫左嗰飯之後再食雞都食唔哂😅 啲雞食落去啲皮烤得好脆🥰 同炸雞有得fight!!!食落去外脆內軟 咬落去都有肉汁🤤 好好味 如果蒜味再重啲就更正!佢哋仲配酸蘿蔔等你食完都冇咁油膩同滯👻鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯 $128個飯一拎上枱熱辣辣 大家要記得快手啲趁熱撈勻啲芝士🤣芝士嘅份量超多 而且超級拉絲!個飯仲有蛋、唔少蝦仁同肉😍食落去芝士味濃郁 係食得多會有啲滯😂 因為佢真係超級多芝士😂-大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評📝外觀:★ ★ ★ ★ ★回頭率:★ ★ ★ ★ . 5抵食指數:★ ★ ★ ★ ☆✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎
📍 Goobne Chicken
呢度有冇鍾意食雞嘅朋友🤣?

蜜糖香蒜烤雞 $205
呢一隻味係佢哋嘅王牌同埋新出嘅味道😎 所以就決定試一試
烤雞嘅份量都幾多🤩 2個人叫左嗰飯之後再食雞都食唔哂😅
啲雞食落去啲皮烤得好脆🥰 同炸雞有得fight!!!
食落去外脆內軟 咬落去都有肉汁🤤 好好味
如果蒜味再重啲就更正!
佢哋仲配酸蘿蔔等你食完都冇咁油膩同滯👻
蜜糖香蒜烤雞

鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯 $128
個飯一拎上枱熱辣辣 大家要記得快手啲趁熱撈勻啲芝士🤣
芝士嘅份量超多 而且超級拉絲!個飯仲有蛋、唔少蝦仁同肉😍
鐵板芝士煙肉蝦仁炒飯

大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻