2007-07-01 4 瀏覽
對我嚟講,bi唔bistro我都只會視為食早餐同下午茶地方,正餐就真係唔會諗住嚟食。星期六蛇咗王,成十一點咁滯嚟呢度食返個悠閒早餐。窗口位其實都唔係好坐,因為窗門出面其實唔好睇,街景都唔多望得到咁滯。張櫈我又唔覺特別硬,可能自己冇諗過入到嚟係好似pacific coffee咁坐梳化。兩個早餐,其中芝士火腿蛋法包冇晒,改為雞柳唔知乜鬼番茄湯長通粉,另一個係有牛角酥、煎蛋、豬柳同腸。煎蛋太熟,牛角酥唔香,同埋感覺上啲嘢食唔熱。飲品唔錯,挽回分數。一杯熱vanilla好香,另一杯cookie n cream十分creamy好味。不過咁嘅環境咁嘅收費,隻水杯都係有啲類似朱古力漬。睇返食評原來係常事。service我覺得唔係差,可能因為當時唔多人。不過咁嘅價錢,如果係坐得逼嗰啲位就真係一啲都唔值。