2009-08-30 558 瀏覽
昨日等朋友之際, O係MK隨便揀左間CAFE坐吓, 結果就去O左呢度。 環境一般啦, 有D亂, 而且幾焗, 不過勝在無煙味。老闊態度非常之好, 見我地熱, 都即開冷氣, 再開埋冷氣風機。 叫左2杯SODA, 都係$32, 係平, 不過真係唔好飲。LIME Soda, 係有青檸肉, 不過咩味都無.... 另一杯rose soda雖然係「人氣」作, 不過一樣無味...而且飲o左幾啖之後, 發現舌頭出現麻痺o既感覺...好驚...所以無再飲。呢種麻痺o既感覺一直維持到我走。 抵讚o既係, 老闆超nice。埋單時, 佢見我無飲到杯o野, 就好緊張咁問我杯o野係咪好難飲, 難飲佢即刻換畀我。我話算啦唔要, 佢找錢時就即刻送左張免費set dinner卷畀我。 會唔會再去就唔知喇, 不過老問誠意可嘉! 世間少見。希望佢會用心改善食物質素啦。

rose soda (前), lime soda (後)
見到出面街
送的dinner 卷