相約好友難得聚會但是很失望的意大利餐廳,見環境不錯就walk in坐低坐,首先叫咗個意大利風乾火腿配蜜瓜啤梨、白酒汁燴青口、海鮮墨魚汁意粉、另外朋友叫咗一個鮮雜果水果茶完全話冇味好似滾水咁😞後來上菜一嚟到賣相已經唔OK心想可能會好食可惜食落口真係衰過茶餐廳咁嘅質素咁嘅價錢😤😤😤實在令各位朋友都食得不開心真係好想掉頭走,但是我們係有文化的人唔會就咁走咗去太失禮唯有食少少加調味料,但最後都係放低冇食1😢後來個侍應聽到我們的說話,禮貌地問我們什麼可以幫到手?話送甜品給我們,但我們禮貌地說聲多謝不用了🙏🙏希望間公司好好檢討改良,如果唔係真係戥你們擔心😩現今香港經濟已經很差怎麼辦?我們的要求不是太過高,我都係第一次寫食評,真是很想你們改良貴公司另hk經濟會好d,最後都多謝貴公司埋單給予我們折扣🙏平貴都冇所謂志在相聚開心
相約好友難得聚會
完全話冇味好似滾水咁😞後來上菜一嚟到賣相已經唔OK
心想可能會好食
真係好想掉頭走,但是我們係有文化的人唔會就咁走咗去太失禮

2024-04-11