2024-01-09 222 瀏覽
再一次到訪平價西餐廳🤩 上次食午餐 真係非常抵食🙈今次食晚餐 有12款set dinner揀(最後有餐牌)都係抵又好食🤭🍝 黑松露雜菌意大利飯 set dinner 配湯/熱飲 $112呢個上次午餐都食過 啲黑松露醬超級多 今次都係🤣食到最底完全唔會乾爭爭 黑松露味濃👍啲蘑菇炒得好香 雖然係簡單嘅配搭 但已經好好味🤤🥩 美國安格斯肉眼牛扒薯菜 $238叫左7成熟 雖然上到枱唔算好7成🙈 少少過熟塊扒比想像中好食😍食落冇渣 咬落好香牛味 油脂分佈平均 食落唔會柴 真係估唔到又幾高質🤭黑椒汁冇乜特別 我拎咗嚟點薯條食🙈🍟 炸薯條配芝士肉醬 $42上次食千島芝士薯條非常出色今次試吓芝士肉醬~肉醬偏重肉味 蕃茄味相對較淡肉醬非常足料 食到最後仲剩好多🙈 而且好膩 建議二人細食唔好叫🤣個人覺得🙋‍♀️千島醬芝士>肉醬芝士有時候想平少少食個西餐 呢間真係好選擇👍 (午餐仲抵🤣)加上餐廳唔算係鬧市 環境相對會比較靜 傾下計都係唔錯嘅選擇😆🖐️推介推介
再一次到訪平價西餐廳🤩 上次食午餐 真係非常抵食🙈

塊扒比想像中好食😍
黑椒汁冇乜特別 我拎咗嚟點薯條食🙈

🍟 炸薯條配芝士肉醬 $42
上次食千島芝士薯條非常出色
今次試吓芝士肉醬~
肉醬偏重肉味 蕃茄味相對較淡
個人覺得🙋‍♀️千島醬芝士>肉醬芝士