2018-12-11 44 瀏覽
因為我在旺角返工,所以過來食完野才返工。1。話說找錢個時有兩次找少錢俾我,兩次都收多我10元,想點?現在好等錢洗咩?兩次食多我10元。還有一名職員在找錢仲衰,用500元俾很細價錢的食品,找錢時係我面前曬出來,好像話回489元俾你,佢就在你面前把489元一張一張紙幣同硬幣放在桌面曬出來,而唔係一手慢慢找返啲錢俾我。係咪想我話俾人知我好有錢?問題係我有錢就唔洗走上來食你地啲野同唔洗返工。2。在食物上,有次叫咗麥樂雞餐,同我唔俾醬汁,叫我乾食,好辛苦嫁,被迫同佢地說返,話要收1元,之後我話都無俾到醬我,佢地無奈地俾返我。仲有很多醬汁對我來說係食唔到佢地咩味,仲好過無俾醬汁我順下口。3。好食得辣的人,對於係有辣野而食下去是完全無反應,額外的醬汁都無用,都唔知係咪辣野是減少辣到的。都唔知咩原因令人走上去食野,而走去不多遠的麥當勞食野仲好