同事話食過呢間嘅dinner set好不錯!所以我同best fd都嚟試吓!不過我哋只係喺去完staycation之後,嚟試佢嘅午餐!一開始,店員問best friend有冇乜嘢特別唔食,best fd 話佢唔鍾意食帶皮嘅魚生!Staff嘅反應係覺得好似有點奇怪但話會請師傅盡量安排!然後有個似經理嘅人走出嚟話其實好多魚都係有皮嘅但會盡量安排!其實我同best fd覺得帶子或者一啲貝類魚生都是無皮和其實好多魚的魚生都無皮!只有秋刀魚類帶皮,但可能因為價錢關係,佢哋間店難有安排?或是少貝類或沒有帶子刺身?Anyway 我比較為食,叫了13貫壽司!我朋友best fd就叫咗九貫壽司!全個set仲包括有燉蛋、湯&手卷、同埋甜品!& 我們加了68$生蠔!生蠔ok!前菜香香脆脆!先奉上嘅六貫壽司上面嘅魚生都新鮮好味,後上嘅壽司感覺麻麻!鮑魚壽司&醬汁都一般!手卷裏面嘅飯有啲脆脆米我朋友唔鍾意但我自己好欣賞!燉蛋味道和湯都普通,但甜品嘅生果同芒果雪糕的味道好好!總括嚟講,可以說普普通通!這樣的價錢是稍貴!

生蠔ok!前菜香香脆脆!

手卷裏面嘅飯有啲脆脆米我朋友唔鍾意但我自己好欣賞!

2022-10-31