2008-09-17 32 瀏覽
本來魚湯王幾好架!試過幾次都唔錯,所以先會再黎之嘛!點知,而家差晒喇!話說只係要個車仔麵,四送一麵$25,夠晒抵!不過,食得幾唔開心下…佢收左我錢,然後同我講,無米粉,叫我改米線,我唔肯,你呢間無我咪食第二間,使乜一定食你呢間呢?佢唔應該收左人錢出聲嘛!我話唔要喇咁,點知佢唔肯退錢,然後話幫我搵米粉,等呀等,要人等左成個字,又唔覆人,我再三追問,就話而家有米粉喇!咁好啦,又等,到整左粉出黎,又話落錯湯底,mark左清湯,但係佢唔覺意俾左豬骨湯,我叫佢轉番,點知整左成十幾分鐘都未轉到,只係轉個湯底都要咁耐?好啦,如果改番無事都算啦,點知唔係,所謂改番清湯,原來都係唔對路,係面頭一浸又一浸油既”清湯”!反而初時話無既米粉份量就好多呀!食到你滯!好顃呀!又要等好耐喎!d野又錯錯錯!下次唔會再黎囉!
好顃呀!又要等好耐喎!d野又錯錯錯!下次唔會再黎囉!