飯局間唔中都會打邊爐,搵到平靚正嘅火鍋放題的確好重要🤪 朋友介紹呢間「#馬辣台式鴛鴦火鍋」,2.5小時任食、生啤任飲,都只係$200頭,仲有每人1杯Movenpick雪糕送😻性價比都算高~🍲我哋揀咗「#台式麻辣鍋」同「#酸菜白肉鍋」。麻辣鍋嘅小辣唔算太辣,好彩我混醬嗰陣拎咗啲花椒油補底😹 另一鍋唔辣嘅味唔算太突出,有啲似加咗味精嘅清湯🙈火鍋配料方面:整體嚟講都係正常火鍋店有嘅嘢,而我覺得「#甜不辣」同「#韭菜餃」最好食😋🍻個人認為比較吸引嘅,就係有好多款啤酒任飲,包括生啤都有得無限添飲🤩!🍦埋單後,店員話可以憑單去甜品吧度一人拎一杯Movenpick雪糕🤤 以呢個價錢嚟講,有得食Movenpick再加生啤放題,已經係物超所值了🙂

2024-02-15