同朋友聚會,揀咗呢間無限時,仲要任食嘅高質台式火鍋 😋😋😋😋每枱都會送 shake shake 黃金地瓜條,有4 種口味,包括:麻辣、紫菜、蕃茄、梅粉;我個人覺得麻辣最好食!好香口🤩湯底方面就揀咗鴛鴦鍋 (+$48)台灣古早牛肉涮涮鍋 +台灣麻辣雞肉涮涮鍋(小辣)超讚👍🏻👍🏻 湯底超足料! 兩個湯底都好正!牛肉鍋有多條牛肋條,入味兼軟腍,好香!另一個雞肉鍋都有一大舊雞件!👍🏻👍🏻提提小辣都好多條辣椒🌶️,我地小辣都越打越辣🤪 肉類方面 (5 ❤️為最高)Prime Grade 安格斯牛頸脊 ❤️❤️❤️❤️Prime Grade 美國安格斯牛肉 ❤️❤️❤️西班牙伊比利亞黑毛豬 ❤️❤️❤️❤️西班牙無激素豬肉片 ❤️❤️❤️火鍋配料真係超級多選擇,最喜歡佢哋係用手機scan QR code 落單,唔使出去攞,感覺安全又衛生 👍🏻 多種菜類、麵、海鮮都有、丸類、仲有好多手打丸👍🏻 最喜歡係一大條長蟹棒,好正😎 仲有響鈴、炸魚皮;特別推介長豆卜,放入湯底索晒湯汁真係超正!飲品方面亦都係超多選擇,最鐘意佢嘅有好多款茶:黑糖冬瓜檸檬茶、日月潭蜜香紅茶、愛文芒果茉莉花茶都好好飲;仲有可樂汽水、紙包飲品等。甜品就少啲,每人只

湯底方面就揀咗鴛鴦鍋 (+$48)
台灣古早牛肉涮涮鍋 +台灣麻辣雞肉涮涮鍋(小辣)
提提小辣都好多條辣椒🌶️,我地小辣都越打越辣🤪

肉類方面 (5 ❤️為最高)
Prime Grade 安格斯牛頸脊 ❤️❤️❤️❤️
Prime Grade 美國安格斯牛肉 ❤️❤️❤️
西班牙伊比利亞黑毛豬 ❤️❤️❤️❤️
西班牙無激素豬肉片 ❤️❤️❤️

火鍋配料
👍🏻

甜品就少啲,每人只有一個雪糕/甜筒 quota!
不過有 movenpick 都好吸引!

我地揀咗最基本款,可以食牛嘅,以下價錢未加一服務費
無限時時段 $398
如果7:30pm前離座 $319