2015-05-09 279 瀏覽
今日喺呢邊做完野~要搵個地方坐坐同醫下個肚仔~見心中冇咩心水,路經此舖見有位就入去了~行入去空調好足夠~感覺好舒服, 服務員問左我几多位後,望都唔望就求其指左我一張枱,最後我搵左個可以睇到電視的卡位坐下~!坐底左就冇人理我,唯有自己睇餐牌,呢到粥粉面飯乜都有,選擇好多~最後我就識下佢秘製豬軟骨米線同炸魚皮秘製豬軟骨米線 -秘製豬軟骨入口感覺好奇怪,豬軟骨本身係濃郁的漿油味,煮得唔算太淋,骨頭唔夠軟,肉質就入口即化~米線本身係清湯底加上紅色的漿汁,原來係茄汁,相信係想做到酸酸甜甜的感覺,同豬軟骨的漿汁味有少少唔係咁夾~米線份量勁多~絕對可以醫肚~!且煮得唔會太淋,唔錯~炸魚皮 – 入口有d硬,而且一d都唔脆,好似炸起左好耐咁~而且得三5件,有點令人失望!!可能唔係放飯時間~可以慢慢坐~一邊食一邊睇電影,就算食完服務員姐姐都唔會即時過黎清理~感覺唔錯~!總括黎講..簡簡單單~坐得又舒服有電視睇!唔錯的KILL TIME 好地方~!值得再去~!
今日喺呢邊做完野~要搵個地方坐坐同醫下個肚仔~
見心中冇咩心水,路經此舖見有位就入去了~

最後我搵左個可以睇到電視的卡位坐下~!
最後我就識下佢秘製豬軟骨米線同炸魚皮
可能唔係放飯時間~可以慢慢坐~
一邊食一邊睇電影,就算食完服務員姐姐都唔會即時過黎清理~
感覺唔錯~!
2015-03-11