2008-09-12 118 瀏覽
唔覺唔覺,原來而家食魚蛋粉都幾貴…豬軟骨撈麵($25): 個汁幾特別,雖然橙紅色其實不然,但係食落撈落又幾惹味,酸酸地咁,但係有點油,同埋乾,豬軟骨算係ok,但係好硬朤部分,而且多左少少肥膏,可以話係麻麻地;炸魚皮($12):一般質素,好多只有炸皮而無魚皮,好在唔腥;魚湯紫菜($13):原來好大碗,怪不得收咁貴,有兩大餅紫菜,再加一些生菜,個魚湯同人地食魚蛋粉果d一樣,雖然見到湯底白色,但係飲落又無乜魚味喎,睇落幾好,但係飲落會覺得唔值呢個價;油菜($7):怪不得咁平,原來份量好少;凍檸茶($7):n人comment,不過黎得好快,即叫即手,水吧師傅果然有效率!題外話,食食下從天而降一隻用過既筷子,發生咩事?原來後面張枱同我背對背坐個師奶,竟然食食下野將自己對筷子飛左過黎,其中一隻飛到我件衫再跌落我張櫈!仲整污糟左我件同條裙!我真係唔明點解有人可以咁騎呢,跌筷子唔奇囉,但係往後飛真係好神奇!激死我!真係糟糕!
唔覺唔覺,原來而家食魚蛋粉都幾貴…
油菜($7):怪不得咁平,原來份量好少;