依間餐廳既員工服務態度極度惡劣,強烈建議大家不要再去!!話說午餐繁忙時段同另外一位同事黎依到食野,1點左右黎到門口有大約10餘人等位,期間見到餐廳入面有幾張4人枱是空置的。唔知道餐廳是否想營造一個好多人排隊等位既假象,當時門外包括我在內有4-5組的2位客人,但侍應堅持不放行。等左大概20分鐘,果幾張4人枱依然無客,門口聚集愈來愈多人。依個時候有位中年眼鏡男侍應行經門前,我遞張飛比佢,指住d空既4人枱話我地等左好耐可唔可以坐果邊。個男侍應黑面望住我,一手搶左我張飛就粒聲唔出行開繼續做野,我地完全黑人問號,咁即係點啊?最尾無理咁多照坐落去食物方面我叫左傳統牛肉石頭鍋飯,我唔知佢地係點整既,d飯本身勁濕一pat pat咁,再撈埋隻蛋成碗稀飯咁埋單果陣因為咁岩無散紙唯有比1000蚊,女侍應一見到又即刻黑面咁叫:無錢找啊!然後塞番本單簿比我又極快速咁行走左最後要同事行過幾條街去便利店唱散先搞掂。依間餐廳既員工極度暴躁,無乜事真係唔好走去食
依間餐廳既員工服務態度極度惡劣,強烈建議大家不要再去!!

2019-12-18